• Sosyal Medya:
Yayın Destek Ofisi Faaliyete Başladı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM), çeşitli sınavlara hazırlık, mesleki ve kişisel gelişim kurslarının yanı sıra akademisyenlerin talep ettiği tercüme faaliyetleri ve istatistiki analiz işlemlerinin de yapılabileceği “Yayın Destek Ofisi” ile öğrencilerimize ve akademisyenlerimize hizmet vermeye başladı.

Bu kapsamda, akademik çalışmaların sayılarının ve niteliklerinin artırılması için ihtiyaç duyulan ve Türkiye’deki üniversiteler arasında ilk olma özelliği taşıyan Yayın Destek Ofisi, CÜSEM bünyesinde faaliyete geçti.

Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Enis Baha Biçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın rektör adaylığı dönemindeki projeleri arasında yer alan Yayın Destek Ofisi’nin faaliyete geçirilmesi vaadinin yerine getirilmesinin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Yayın Destek Ofisi ile ilgili bilgi veren Dr. Öğr. Üyesi Biçer, “Yayın Destek Ofisimiz iki birimden oluşmaktadır. Bunlardan ilki olan Tercüme Birimini geçtiğimiz yıl hizmete açmıştık. Bu yıl da İstatistik Birimini tam zamanlı uzman istihdamı ile hizmete açıyoruz. İstatistik Birimi kadromuz, merkezimizde görevli uzmanımıza ilaveten üniversitemizde istatistiksel analizler konusunda tecrübeli ve bu birimde hizmet vermek isteyen akademik personelimizden oluşmaktadır. İstatistik konusunda desteğe ihtiyacı olan araştırmacı, merkezimizle çalışan akademisyenlerimizden alanına göre dilediği gibi çalışabilecektir. Ayrıca tüm kurslarımızda olduğu gibi öğrencilerimize ve personelimize yönelik indirimlerimiz bu hizmetlerimizi de kapsamaktadır.” diye konuştu.

Yayın Destek Ofisimizle ilgili detaylı bilgiye https://cusem.cumhuriyet.edu.tr linkinden ulaşılmaktadır.

BİZLERE MESAİ SAATLERİ İÇİNDE ULAŞABİLİRSİNİZ. : 0 (555) 148 05 58